Huis in Canet

Een heerlijk appartement in Canet de Mar (Barcelona)

Het appartement ligt op de eerste verdieping van een huis met drie woonlagen, uit 2004. Het telt bijna 90 vierkante meter en heeft een klein balkon op het zuiden aan de straat (Xaró Baix), voor voetgangers een verbindingsstraat naar het station. Er is autoverkeer, maar weinig. Van trein en ander verkeer heeft u geen last.

Het appartement heeft een woonruimte met open keuken waarin een gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, magnetron, koelkast, wasmachine en ruime kasten voor voorraad en serviesgoed. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet apart. De slaapkamer aan de straatkant heeft twee individuele bedden; de “modernistische” kamer aan de achterkant is voorzien van een antiek tweepersoons bed. Elke slaapkamer heeft ruime ingebouwde kasten. Er is ruimte voor een vijfde slaapplaats.

Lakens, dekbedden, dekens, handdoeken en theedoeken zijn aanwezig. Verder: TV met dvd, video, CD-speler en WIFI. Ook is er een goed gevulde boekenkast. Het appartement is persoonlijk en smaakvol ingericht.

In de zomer is het heerlijk koel; voor de winter (januari-maart), is er centrale verwarming.

Lees hier meer over heerlijk leven in Canet